Samba

Samba

tisdag 22 maj 2012

Lilla magen


Samba har sedan hon började löpa för andra gången haft problem med lilla magen som inte fungerar som den ska. Men nu har jag bytt från Royal Canin mini adult foder till Royal Canin mini sensible och voila...lilla magen hennes mår redan mycket bättre efter knappt en vecka. Men jag får vara noga med vad jag ger henne för godis, Frolic går bra men annat är det värre med. Blir till att hålla sig till det hon tolererar i framtiden, känns trist att ge samma godis hela tiden men mår hon bra av det så får det bli så. Och så är det ju en söt liten dvärgpinscher på Royal Canin förpackningen :o) Mums fillibaba säger Samba.


2 kommentarer:

  1. Härligt att du hittat ett foder som funkar :)

    Även om hon tål Frolic nu så ät Frolic faktiskt väldigt starkt för hundmagar, så ge bara små små bitar och varva gärna med hennes hundfoder så att hon inte bara får Frolic som godis.

    Ett annat bra tips är torkad lunga, det innehåller i princip ingenting och brukar funka för känsliga hundar och hundarna ÄÄÄÄLSKAR det, nästintill kalorifritt oxå så det är verkligen ett kanongodis :D

    SvaraRadera
  2. Ja frolic är det enda hon inte blir kass i magen av. Ger bara små små bitar, delar en frolic i 6-8 bitar annars skulle hon ju bli smällfet. Torkad lunga skulle jag ju kunna testa. Alltid trevligt med lite variation. Frolic är ju väldigt mättande tråkigt nog.

    SvaraRadera