Samba

Samba

söndag 27 maj 2012

Grillning på Kyrkogårdsberget



I tisdags kväll efter Röda Sten utflykten tog vi vårt pick och pack och gick upp på Kyrkogårdsberget och skulle grilla. Men på vägen stötte vi på ett litet hinder...nämligen två nakna personer mitt uppe i en sexakt. Hundarna sprang fram och tillbaka och de stackarna rodnade så nästan en tomat kan klassas som blek och drog på sig kläderna snabbt som blixten. Vårat gäng fortsatte sedan förbi skrattandes och satte oss en klippa bort i full fart att påbörja grillningen. Där uppe på berget kunde vi släppa vovvarna lösa och de busade och röjde runt rejält mellan varven som de försökte sno våran mat. Den som lyckades bäst i sina försök var Alice som dök ner i salladsskålen och slaskade i sig fetaost vid flera tillfällen till allas förtret. Efter ett tag började solen gå ner, väldigt vacker utsikt hade vi.


Efter soldnedgången kurad vi ihop oss under filtar åt grillad korv och fick sällskap av de små lurviga som gosade nära oss gärna under filtarna.




Och såhär trötta var mina små töser efter dagens slut.


Over and out.


3 kommentarer:

  1. Mys:) Visst är det underbart med alla spontanutflykter?:)
    Idag var vi på Amundön med massa andra, barnfamiljer bl.a så mkt och titta på för killarna. De är helt slut nu:)

    SvaraRadera
  2. Ja det är härligt. Roligt för hundarna också att göra lite varierande saker.

    SvaraRadera
  3. Man är så himla nöjd efter såna dagar när man känner att både man själv och vovvarna har fått göra så mycket, vi här i kalla nord behöver ju så väl såna här dagar när man bara kan vara ute hur länge man vill och vara spontan för större delen av året så tillåter ju inte vädret det.

    Jättefin bild på solnedgången, och vilka trötta mysiga tjejer i sängen, man vill bara PYSSA på sötnosarna!!!

    SvaraRadera